Vallila33 Pilates jatkuu syksyllä

Tervetuloa Vallila33 – Pilatekseen syksyllä 2022!

Pilates-harjoittelu aktivoi kehon syvää lihaksistoa ja vapauttaa hengitystä. Tunnilla saat kehoosi lisää joustavuutta, voimaa, tasapainoa ja ryhdikkyyttä. Harjoitus päättyy lyhyeen loppurentoutukseen. Tunnit ovat lempeitä, eikä osallistuminen edellytä aiempaa kokemusta Pilateksesta. Tunneilla käytetään vaihdellen apuvälineinä pilatespalloa, kuminauhaa ja pilatesrengasta. Lähiosallistujille löytyy apuvälineitä ja alustoja jumppasalista.

Tunteja pidetään tiistaisin ajalla ti 16.8.2022 – ti 13.12.2022 klo 16.30-17.30., poislukien tiistait 18.10. ja 22.11. 

Pilates-tunnit toteutetaan ”hybridinä”: tunnille on mahdollista ilmoittautua lähiosallistujaksi saliin tai etäosallistujaksi Zoomiin. 

Ohjaajana toimii Minttu Siitonen, Suomen Pilates Yhdistyksen ja Terveysverkon sertifioima pilatesohjaaja. 

Minttu on myös konsertoiva pianisti (SibA, MuM). Taiteellisen työnsä ohella hän toimii opetustehtävissä sekä Pilates-metodia hyödyntäen muusikoiden kehonkäytön ja ergonomian parissa.

Vallila33 Business Park tarjoaa syyskauden Pilates-tunnit Vallila33:n väelle veloituksetta.

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu elokuun aikana 1.-12.8.2022. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja 10 ensimmäistä paikan päälle ilmoittautunutta mahtuu saliin. Elokuussa voi ilmoittautua aulaan joko paikan päällä tai sähköpostilla: vallila33.aula@onvest.fi. Osallistujille lähetetään ilmoittautumisen päädyttyä osallistumisohjeet ja -linkki Zoomiin.