Toimitilat Vallilan ja Pasilan rajalla

Tilaa yhteiselle luovalle voimalle vai oman työpisteen rauhaa? Avarat ja vaikuttavat puitteet asiakastyöhön vai enemmän yhteistilaa omalle henkilökunnalle? Vaaleaa ja vehreää vai hillittyä ja hallittua? Selvitetään yhdessä, mitä sinä tiloiltasi tarvitset ja toivot, ja toteutetaan se.

 

Tulevaisuuden toimitila on enemmän kuin nimi ovessa. Kaikki Vallila33:n toimitilat ovat muunneltavissa yrityksesi tarpeiden ja suunnitelmien mukaiseksi. Talosta löytyy toimitiloja kolmestakymmenestä neliöstä aina tuhanteen neliöön asti. Talon vuokralaisilla on mahdollisuus pysäköintipaikkaan omasta tallistamme. Työpaikkapyöräilijöiden käytössä on talossa sijaitseva pyöräparkki.

 

Vallila33 on Onvestin ylpeys. Suomalaisena perheyrityksenä löysimme oman toimitilamme talosta ja Vallilasta, joka kasvaa ja kehittyy voimakkaasti naapurikaupunginosien Kalasataman ja Pasilan kanssa. Finanssi- ja tietoliikennealan yritysten suosimalta Teollisuuskadulta löytyy myös sinulle ja yrityksellesi tilaa kasvaa.

Vallila33 toimitilat
Neuvottelu- ja coworking-tilat
Neuvottelu- ja coworking-tilat
Neuvottelu- ja coworking-tilat
Neuvottelu- ja coworking-tilat
Vallila33 toimitilat

Suunnitellaan teille toimitilat yhdessä

Etsittekö uutta toimistoa? Ota yhteyttä ja kerro meille yrityksestäsi ja tarpeistasi alustavasti. Olemme kiinnostuneita muustakin kuin tilantarpeestanne. Oletteko kasvamassa vai tiivistämässä toimintaanne? Mitä muita suunnitelmia tai unelmia teillä on tulevan varalle? Mitä varhaisemmassa vaiheessa saamme suunnitelmistanne kiinni, sitä vaikuttavammat ja toimivammat toimitilat voimme yhdessä luoda.