Vallila33 – palveleva Business Park

Vallila33 sopeutuu sinun työrytmiisi, ei toisinpäin. Aloitatpa päiväsi sitten aamupuurolla tai kuntoilemalla, olet työosoitteesi löytänyt. Voit luottaa siihen, että vieraasi viihtyvät tiloissamme, sillä aulahenkilökuntamme pitää heistä hyvää huolta tullessa ja lähtiessä.

Vallila33
Vallila33 kuntosali
Vallila33 sauna
Vallila33

Aulapalvelut

Vaikka maailma muuttuu, yksi asia ei koskaan mene muodista: ystävällinen hymy ja kohtelias palvelu. Vallila33:n aula palvelee arkisin aina kello 8.00-16.30 välisenä aikana ja on myös tavoitettavissa sähköpostitse vallila33@onvest.fi tai puhelimitse 050 3315223

Palvelukeskus

Olemme aina palveluksessasi, tarvitsetpa sitten pesulapalveluita työvaatteillesi tai autollesi, lisää toimistotarvikkeita tai isäntää, emäntää tilaisuuteesi tai assistenttia työpäivääsi – olemme käytettävissäsi sähköpostitse vallila33@onvest.fi tai puhelimitse 050 3315223.

Ravintola Loft33

Kaikille avoin ravintolamme Loft33 houkuttelee niin lähikortteleista kuin kauempaakin. Kutsu asiakkaasi syömään ja tilaa tarjoilut palaveriin tai suurempaan tilaisuuteen. Aamiaispöytä, lounasbuffet ja À la carte -kattaus on katettu rakkaudella ja laadusta tinkimättä. Voit tilata myös lasin viiniä arkeasi juhlistamaan. Loft33 kutsuu sisään Teollisuuskadun puolelta ja aloittaa aamiaistarjoilun aamukahdeksalta. Päivittäin vaihtuva keitto-, salaatti-, buffet- tai bistrolounas on tarjolla arkisin klo 10.30 - 14.00.

CrossFit-sali, saunaosasto ja personal trainer -palvelut

Aamulla, lounaalla tai päivän päätteeksi – me kannustamme vaihtamaan työkengät treenitossuihin aina kun se aikatauluusi sopii. CrossFit-salissa voi treenata yksin, porukassa tai halutessasi personal trainerin tsemppaamana. Tilavat ja tyylikkäät sauna- ja suihkutilat ovat kaikkien käytettävissä. Tilat voi varata myös yrityksesi omaan käyttöön sopimalla asiasta sähköpostitse vallila33@onvest.fi tai puhelimitse 020 111 5100.