Yhteystiedot

Vallila33 – palveleva Business Park

Vallila33 sopeutuu sinun työrytmiisi, ei toisinpäin. Aloitatpa päiväsi sitten aamupuurolla tai kuntoilemalla, olet työosoitteesi löytänyt. Voit luottaa siihen, että vieraasi viihtyvät tiloissamme, sillä aulahenkilökuntamme pitää heistä hyvää huolta tullessa ja lähtiessä.

Saapumisohjeet

Teollisuuskatu 33
00510 Helsinki

Pysäköinti

Omalla autolla liikkuville kiinteistössä on yrityskohtaisia pysäköintipaikkoja kahdessa autohallikerroksessa. Ajo parkkihalliin tapahtuu Kuortaneenkadun puolelta. Halliin ajaessa ajopuomi aukeaa henkilökohtaista kulkutunnistetta puomin lukijalle näyttämällä. Parkkihallissa on myös sähköautoille latauspaikkoja.   

Lisäpaikoitustilaa löytyy mm. viereisestä Q-Parkista, joka sijaitsee Kuortaneenkadun toisella puolella – osoitteessa Kuortaneenkatu 1. Vallila33 Business Parkissa ei ole tällä hetkellä vieraspaikkoja saatavilla. Vieraat voivat pysäköidä kadunvarsipaikoille sekä edellä mainittuun Q-Parkkiin.   

Julkinen liikenne

Vallila33 Business Parkiin pääset kätevästi myös julkisen liikenteen yhteyksillä bussilla, ratikalla, kaupunkipyörällä tai junalla Pasilan asemalta. Bussilinjojen 50 ja 59 pysäkit ovat kiinteistön vieressä. Lisäksi ratikka 9 kulkee Pasilan aseman ja Jätkäsaaren sekä Kallion välillä. Kesäaikaan Helsingissä on myös saatavilla kaupunkipyöriä. Tarkista oma reittisi HSL:n reittioppaasta tai voit ladata myös tarkemmat kulkuohjeet.

Pyöräily

Pyöräilijät voivat jättää polkupyöränsä turvalliseen pyöräparkkiin kiinteistön sisäpihalle. Pyöräparkin yhteydestä sisäpihalta löytyvät myös sähköpyörien latauspisteet sekä pyöräpumppu. Ajo sisäpihalle tapahtuu Kuortaneenkadun puolelta, aja porttikongista sisään ja ajoramppi alas.  

Aulapalvelu /
tilavaraukset

vallila33.aula@onvest.fi
050 331 5223

Kiinteistöhuollon päivystys

palvelukeskus@iss.fi
0200 155 00

Suunnitellaan teille toimitilat yhdessä

Vallila33-tarjouspyynto

Etsittekö uutta toimistoa? Ota yhteyttä ja kerro meille yrityksestäsi ja tarpeistasi alustavasti. Olemme kiinnostuneita muustakin kuin tilantarpeestanne. Oletteko kasvamassa vai tiivistämässä toimintaanne? Mitä muita suunnitelmia tai unelmia teillä on tulevan varalle? Mitä varhaisemmassa vaiheessa saamme suunnitelmistanne kiinni, sitä vaikuttavammat ja toimivammat toimitilat voimme yhdessä luoda.

Vallila33-tarjouspyynto
Tarjouspyyntö

Minkälaista tilaa tarvitsette?

Minua kiinnostaa
Haluan vastauksen