Virtuaalisten tapahtumien tuotantostudio Vallilassa 

Studio33 on huippuammattilaisten operoima virtuaalisten tapahtumien tuotantostudio. Studio palvelee alkuideoinnista valmiiseen lähetykseen. Yhdistämme TV-tuotannoista tutut ratkaisut verkkolähetyksen mahdollisuuksiin. Innostame katsojat osallistumaan, vaikutamme ja luomme uudenlaista viestintää.

Studio33 palvelee ja auttaa

Studio33 auttaa, kun haluat tehdä vaikutuksen virtuaalisen tapahtumatoteutuksen avulla. Autamme suunnittelemaan sisällön, joka herättää mielenkiinnon ja pitää katsojat otteessaan koko lähetyksen ajan. Teknisesti korkeatasoinen lähetys ja varma toteutus on studiossamme itsestään selvyys. Voit keskittyä viestiisi, kun ammattilaiset hoitavat teknisen tuotannon.

Meidän kameroiden edessä kokemattomankin on helppo onnistua. Ammattilaiset auttavat ja harjoittelu tuo varmuutta. Tuotamme nopeasti ja joustavasti sekäpienimuotoiset, että isommatkin toteutukset.

Varaa studio lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vallila33@onvest.fi

studio33-2

Studio33

Helsingin Vallilassa

Studio33 on korkeatasoinen studio, joka sijaitsee Vallila33 Business Parkin tiloissa (Teollisuuskatu 33 Helsinki). Studion yhteydestä löytyvät upeat ja monipuoliset oheispalvelut, kuten kokous- ja koulutustilat sekä ravintolapalvelut. Studio33:n avarissa tiloissa työskennellään vastuullisesti ja terveysturvallisesti.

Visuaalisesti näyttävä, muunneltava studio

Studiossa on helppo tehdä visuaalisesti näyttäviä ja räätälöidyn brändi-ilmeen mukaisia toteutuksia. Isot screenit, tulostepinnat ja muunneltavat lavaste-elementit edesauttavat tuottamaan personoidun, oman näköisen lähetyksen. Hyödynnämme asiakkaan valmiita kuva- ja esitysmateriaaleja tai tuotamme tarvittaessa uutta graafista ilmettä.

Sisällöt ja ohjelma

Haluatko tapahtumastasi inspiroivan, innostavan ja yhteisöllisen? Me saamme yleisösi takuulla syttymään! Autamme mielellämme ohjelmakokonaisuuden suunnittelussa ja käsikirjoituksessa. Virtuaalisessa toteutuksessa sisällön oikea rytmittäminen on erityisen tärkeää. Yhdistetään asiaa ja viihdettä sopivasti. Kauttamme saa niin juontajat, keynote-puhujat kuin viihdeartistitkin.

Saapumisohjeet

Teollisuuskatu 33
Avoinna klo 8–16

Varaa tila

Varaa tila - Studio 33