Intra

Mitä tänään, Vallila33?

Vallila33 on suunniteltu hyville kohtaamisille. Löydät täältä talon materiaalipankin, ravintola Bertta33:n viikon lounaslistan, ajankohtaiset tiedotteet sekä usein kysytyt kysymykset. Toivotamme sinulle hyvää päivää ja kuulemme mielellämme, miten voimme tehdä päivästäsi vieläkin paremman! 

Tiedotteet

FAQ

Miten sisäpihan sähköauton latausasema (Virta) toimii?

Virta-sähköauton latausasema sijaitsee sisäpihan kannella. Latausasemassa voi ladata kahta autoa samanaikaisesti. Sähköautojen latauspisteiset parkkipaikat ovat tarkoitettu ainoastaan sähköautojen lataukseen. Tämä latausasema on yksityinen ja aulapalvelut hallitsevat käyttöoikeuksia. Yritysten yhteyshenkilöille on lähetetty Vallila33:n sähköautojen latausohje, josta löytyy tarkemmat tiedot rekisteröitymisestä latausaseman käyttöön. Löydät ohjeen myös intran materiaalipankista. Kun rekisteröinti on tehty voit käyttää latausasemaa.

Latausaseman käyttö:

  • Tunnistaudu latausasemalla mobiilisovelluksella tai Virran RFID-kortilla tai – avaimenperällä (jos omistat sellaisen).
  • Valitse sovelluksesta ”Aloita lataus” –painiketta. Tai omistaessasi RFID-kortin tai -avaimenperän vilauta tunnistinta latauslaitteelle.
  • Kytke oma latauskaapelisi.
    • Lataus alkaa automaattisesti, kun kaapeli on kytketty kiinni autoon ja latauslaitteeseen ja tunnistautuminen on onnistunut. Jos aloitit latauksen mobiilisovelluksella, voit tarkastella latauksen edistymistä puhelimestasi.
  • Valmis! Kun olet valmis jatkamaan matkaa, lopeta lataus joko mobiilisovelluksesta tai näyttämällä RFID-tunnistinta latauslaitteelle.

 

Miten parkkihallin sähköautojen latausasemat (Fortum) toimivat?

Fortumin sähköautojen latausasemat sijaitsevat parkkihallissa K2-tasolla (yleisessä käytössä) ja K3-tasolla (ainoastaan yhden yrityksen käytössä). Sähköautojen latauspisteiset parkkipaikat ovat tarkoitettu ainoastaan sähköautojen lataukseen. Fortumin latausaseman käyttäminen tapahtuu Fortum Charge & Drive asiakkuuden avulla tai tekstiviestillä.

  • Laturit, joissa palaa vihreä valo ovat käytettävissä.
  • Kytke oma latausjohtosi.
  • Lataus aloitetaan ja lopetetaan tunnistautumalla Fortum Charge & Drive RFID-tunnisteella (suositus) tai tekstiviestillä.
  • Latauslaitteet on varustettu käyttöohjetarroilla.

Yritysten yhteyshenkilöille on lähetetty Vallila33:n sähköautojen latausohje, josta löytyy lisätietoja sähkäautojen latausasemista. Löydät ohjeen myös intran materiaalipankista.

Mitkä ovat porttikongin ja parkkihallin korkeudet?

Porttikongin korkeus on 3,8m.
K1-alatasanteen korkeus on 3,0m.
Parkkihallin korkeus vaihtelee ja alin korkeus on 1,85m.

Ajo parkkihalliin tapahtuu aina omalla vastuulla.

Mistä saan tietoa kulkuoikeuksiin liittyen?

Voit esittää kysymyksesi aulapalveluille joko paikan päällä, puhelimitse 050 3315223 tai sähköpostitse. Löydät tietoa myös Intra-sivulla olevasta materiaalipankista.

Mitkä ovat aulapalvelun yhteystiedot?

Aulapalvelut ovat avoinna arkisin klo 7.45–16.00. Voit tulla paikan päälle käymään tai olla yhteydessä puhelimitse (050 331 5223) tai sähköpostitse (vallila33.aula@onvest.fi).

Mihin jätän pyöräni parkkiin?

Polkupyörien ja sähköpyörien latauspaikat sijaitsevat K1-kerroksessa sisäpihalla roskakatoksen vieressä. Ajo sisäpihalle tapahtuu Kuortaneenkadun puolelta, aja porttikongista sisään ja ajoramppi alas. Varo muuta ajoliikennettä ja aja porttikongin puomin vierestä, ei koskaan sen alta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Aulapalvelut

Vaikka maailma muuttuu, yksi asia ei koskaan mene muodista: ystävällinen hymy ja kohtelias palvelu. Vallila33:n aulapalvelu sijaitsee 1. kerroksessa ja on avoinna arkisin kello 7.45–16.  

Vallila33:n aula on tavoitettavissa sähköpostitse vallila33.aula@onvest.fi ja puhelimitse 050 331 5223. Aulapalvelu opastaa ja auttaa talon käyttäjiä arjen monissa juoksevissa asioissa ystävällisesti hymy huulilla, pyrkien aina löytämään asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun.  

 Aulapalvelun tehtäviä ovat muun muassa: vieraiden vastaanotto, yhteydenpito vuokralaisiin, kulunvalvonta, välipalamyynti, huoltoilmoitusten teko vuokralaisten pyynnöstä, parkkijärjestelmän hallinta ja postin vastaanotto sekä mahdollinen jakelu yrityksille. Aulan kautta voit varata niin kokousvarauksia kuin pesulapalveluja ja autopesuja.

Kuntosali ja sosiaalitilat

Kunto- ja jumppasali 

Aamulla, lounaalla tai päivän päätteeksi – me kannustamme vaihtamaan työkengät treenitossuihin aina kun se aikatauluusi sopii. Huippuluokan välineillä varustettu CrossFit-sali haastaa sinut ylittämään itsesi. Jumppasalissa puolestaan voit hiljentyä omaan joogahetkeesi tai osallistua Vallila33:n pilatestunneille

Sosiaalitilat saunaosastoineen 

Tilavat ja tyylikkäät sauna- ja suihkutilat ovat kaikkien käytettävissä. Sauna tarjoaa arkisin pehmeät löylyt niin aamulla kuin iltapäivälläkin.  

Muut palvelut

Pysäköintihalli sekä sähköautojen lataus 

Omalla autolla liikkuville kiinteistössä on yrityskohtaisia pysäköintipaikkoja kahdessa autohallikerroksessa sekä sisäpihalla. Pysäköintihallista löytyy sähköautoille latauspisteitä. Helppokäyttöinen pysäköintijärjestelmä avustaa sinut perille vapaaseen ruutuun.   

Pyöräparkki sekä sähköpyörien lataus 

Pyöräilijät voivat jättää polkupyöränsä turvalliseen pyöräparkkiin kiinteistön sisäpihalla tai pysäköintihallin pyöräpaikoille. Pyöräparkin yhteydestä sisäpihalta löytyvät myös sähköpyörien latauspisteet sekä pyöräpumppuPyöränhuoltotarvikkeita on lainattavissa aulapalvelusta.  

Pesulapalvelut 

Aulan kautta voi tilata pesulapalveluja. Pyykit pesetetään paikallisella pienyrittäjällä Pesuheikillä Vallilassa. Tuotteet lähtevät ja palautuvat tiistaisin. Hinnasto on nähtävillä aulassa. 

Autonpesupalvelu 

Aula välittää asiakkaiden autopesutilauksia Helsingin Autopesu Oy:lle. Tilaus tehdään aulassa ja avaimet jätetään tilauksen mukana. Valittavana on erilaisia palveluita sisä- ja ulkopesusta renkaiden vaihtoon. Autot toimitetaan takaisin parkkihalliin klo 15.30 mennessä.  

Postitus- ja kuriiripalvelut 

Aulapalvelu koordinoi kiinteistön postia, tavaraliikennettä ja kuriirilähetyksiä. Saapuvista posteista ja lähetyksistä ilmoitetaan vastaanottajalle. Yrityskohtaisesti sovittavien käytänteiden mukaan lähetykset joko ohjataan suoraan yrityksen tiloihin, noudetaan aulasta tai aulapalvelu toimittaa postit ja lähetykset yritykselle.  

Yleisissä tiloissa langaton verkko 

Vallila33 Business Parkissa on langaton verkko, joka toimii 1. kerroksen aulassa, yleisissä neuvotteluhuonetiloissa 1. ja K1- kerroksessa, ravintolassa sekä K2-kerroksen kuntosali- ja jumppasalitiloissa. Langaton verkko on vieraiden ja vuokralaisten käytettävissä. Sisäänkirjautumiseen tarvittavat tiedot löytyvät kyseisistä tiloista selkeästi näkyvillä olevista infoständeistä. 

Polkupyöränhuoltotarvikkeet 

Polkupyöräparkin luota löydät pyöräpumpun ja lisäksi voit lainata aulasta muita polkupyörän huoltotarvikkeita.  

Aulasta lainattavia tarvikkeita 

Aulasta voi lainata sateisen päivän varalle sateenvarjon. Lisäksi aulasta voit lainata käyttöösi vastamelukuulokkeita ja webkameran etätapaamisia varten. Kysy lisää aulasta.