Intra

Mitä tänään, Vallila33?

Vallila33 on suunniteltu hyville kohtaamisille. Löydät täältä talon materiaalipankin, ravintola Loft33:n viikon lounaslistan, ajankohtaiset tiedotteet sekä usein kysytyt kysymykset. Toivotamme sinulle hyvää päivää ja kuulemme mielellämme, miten voimme tehdä päivästäsi vieläkin paremman! 

Tiedotteet

FAQ

Miten sisäpihan sähköauton latausasema (Virta) toimii?

Virta-sähköauton latausasema sijaitsee sisäpihan kannella. Latausasemassa voi ladata kahta autoa samanaikaisesti. Sähköautojen latauspisteiset parkkipaikat ovat tarkoitettu ainoastaan sähköautojen lataukseen. Tämä latausasema on yksityinen ja aulapalvelut hallitsevat käyttöoikeuksia. Yritysten yhteyshenkilöille on lähetetty Vallila33:n sähköautojen latausohje, josta löytyy tarkemmat tiedot rekisteröitymisestä latausaseman käyttöön. Löydät ohjeen myös intran materiaalipankista. Kun rekisteröinti on tehty voit käyttää latausasemaa.

Latausaseman käyttö:

  • Tunnistaudu latausasemalla mobiilisovelluksella tai Virran RFID-kortilla tai – avaimenperällä (jos omistat sellaisen).
  • Valitse sovelluksesta ”Aloita lataus” –painiketta. Tai omistaessasi RFID-kortin tai -avaimenperän vilauta tunnistinta latauslaitteelle.
  • Kytke oma latauskaapelisi.
    • Lataus alkaa automaattisesti, kun kaapeli on kytketty kiinni autoon ja latauslaitteeseen ja tunnistautuminen on onnistunut. Jos aloitit latauksen mobiilisovelluksella, voit tarkastella latauksen edistymistä puhelimestasi.
  • Valmis! Kun olet valmis jatkamaan matkaa, lopeta lataus joko mobiilisovelluksesta tai näyttämällä RFID-tunnistinta latauslaitteelle.

 

Miten parkkihallin sähköautojen latausasemat (Fortum) toimivat?

Fortumin sähköautojen latausasemat sijaitsevat parkkihallissa K2-tasolla (yleisessä käytössä) ja K3-tasolla (ainoastaan yhden yrityksen käytössä). Sähköautojen latauspisteiset parkkipaikat ovat tarkoitettu ainoastaan sähköautojen lataukseen. Fortumin latausaseman käyttäminen tapahtuu Fortum Charge & Drive asiakkuuden avulla tai tekstiviestillä.

  • Laturit, joissa palaa vihreä valo ovat käytettävissä.
  • Kytke oma latausjohtosi.
  • Lataus aloitetaan ja lopetetaan tunnistautumalla Fortum Charge & Drive RFID-tunnisteella (suositus) tai tekstiviestillä.
  • Latauslaitteet on varustettu käyttöohjetarroilla.

Yritysten yhteyshenkilöille on lähetetty Vallila33:n sähköautojen latausohje, josta löytyy lisätietoja sähkäautojen latausasemista. Löydät ohjeen myös intran materiaalipankista.

Mitkä ovat porttikongin ja parkkihallin korkeudet?

Porttikongin korkeus on 3,8m.
K1-alatasanteen korkeus on 3,0m.
Parkkihallin korkeus vaihtelee ja alin korkeus on 1,85m.

Ajo parkkihalliin tapahtuu aina omalla vastuulla.

Mistä saan tietoa kulkuoikeuksiin liittyen?

Voit esittää kysymyksesi aulapalveluille joko paikan päällä, puhelimitse 050 3315223 tai sähköpostitse. Löydät tietoa myös Intra-sivulla olevasta materiaalipankista.

Mitkä ovat aulapalvelun yhteystiedot?

Aulapalvelut ovat avoinna arkisin klo 7.45–16.00. Voit tulla paikan päälle käymään tai olla yhteydessä puhelimitse (050 331 5223) tai sähköpostitse (vallila33.aula@onvest.fi).

Mihin jätän pyöräni parkkiin?

Polkupyörien ja sähköpyörien latauspaikat sijaitsevat K1-kerroksessa sisäpihalla roskakatoksen vieressä. Ajo sisäpihalle tapahtuu Kuortaneenkadun puolelta, aja porttikongista sisään ja ajoramppi alas. Varo muuta ajoliikennettä ja aja porttikongin puomin vierestä, ei koskaan sen alta.

Miten pysäköintilukija ajopuomin yhteydessä toimii?

Halliin ajaessa ajopuomi aukeaa henkilökohtaista kulkutunnistetta puomin lukijalle näyttämällä. Muista kuitata aina itse omalla kulkutunnisteellasi autosi sisään ja ulos. Jos ajat toisen auton perässä parkkihalliin kulkusuuntasi ei kirjaudu järjestelmään etkä pääse kulkemaan seuraavalla kerralla puomista. Puhelin-kuvaketta painamalla saat tarvittaessa yhteyden aulapalveluihin ja aulapalveluiden aukioloaikojen ulkopuolella vartiointiliikkeeseen. Puomi voidaan tarvittaessa avata myös etänä.

Minne vieraat voivat pysäköidä?

Vallila33 Business Parkissa ei ole tällä hetkellä vieraspaikkoja saatavilla. Vieraat voivat pysäköidä kadunvarsipaikoille sekä esimerkiksi läheiseen Q-Parkkiin, joka sijaitsee Kuortaneenkadun toisella puolella - osoitteessa Kuortaneenkatu 1.

Miten varaan neuvottelutilan ja tarjoilut?

Vallila33 Business Parkissa on käytössä Timeworks-tilavarausjärjestelmä, johon vuokralainen saa halutessaan käyttöön myös tunnukset aulasta. Tunnuksilla varauksia voi hallinnoida myös itsenäisesti. Tilavarausjärjestelmä löytyy osoitteesta: https://vallila33.timeworks.fi  
Voit tehdä varaukset ja tilaukset myös puhelimitse tai sähköpostitse aulapalveluiden kautta.

Milloin tarjoilutilaukset tulee viimeistään olla lisättynä kokousvarauksiin?

Kokoukseen voi ilmoittaa tarjoiluja tilavarausjärjestelmässä viimeistään kokousta edeltävänä päivänä klo 13.00 mennessä. Sen jälkeen voit tilata tarjoiluja pikatilauksena aulapalvelusta tai ravintolasta. Saatavuus varmistetaan pikatilausta tehdessä.

Miten teen vikailmoituksen?

Voit ilmoittaa kiinteistöön ja sen palveluihin liittyvät palvelupyynnöt ja palautteet aulapalvelulle sähköpostitse tai normaalina toimistoaikana puhelimitse tai kasvotusten. Toimistoajan ulkopuoliset kiireelliset kiinteistöhuollon työpyynnöt ilmoitetaan puhelimitse ISS:n kiinteistöhuollon 24/7 päivystykseen - puhelin 0200 155 00.

Miten lukitsen pukukaapin?

Pukukaappi tulee valita tietyltä numeroväliltä. Jos et ole varma numeroista, varmista asia aulapalveluista. Herätä vapaan kaapin lukko koskettamalla sitä. Lukossa vilkahtaa punainen merkkivalo ja lukko piippaa. Vie kulkutunniste lukolle. Lukossa vilkahtaa vihreä merkkivalo ja se piippaa sekä lukittuu (kuulet lukon moottorin äänen).

Miten avaan pukukaapin?

Herätä aiemmin lukitsemasi kaapin lukko koskettamalla sitä. Lukossa vilkahtaa punainen merkkivalo ja lukko piippaa. Vie lukolle sama kulkutunniste, jolla lukitsit lukon. Lukossa vilkahtaa vihreä merkkivalo ja se piippaa ja avautuu (kuulet lukon moottorin äänen). Mikäli punainen valo vilkkuu ja lukko piippaa kolmesti, tarkasta, että käytät oikeaa kulkutunnistetta/olet oikean kaapin kohdalla.

Miten pesulapalvelut toimivat?

Pyykit pesetetään paikallisella pienyrittäjällä Pesuheikillä Vallilassa. Pyykit lähtevät ja palautuvat tiistaisin klo 10.00 mennessä. Pyykit pakataan muovipussiin, jonka saat aulasta. Täytät aulassa myös laskutuslapun, josta saat itsellesi kopion. Lasku tulee pyykkien mukana sinulle. Hinnasto on nähtävillä aulassa ja ladattavissa kiinteistön nettisivujen intra-osion materiaalipankista. Materiaalipankissa on ladattavissa myös tarkemmat pesulapalveluiden ohjeet.

Miten autopesupalvelut toimivat?

Aula välittää asiakkaiden autopesutilauksia Helsingin Autopesu Oy:lle. Tilaus tehdään aulassa klo 10.00 mennessä ja avaimet jätetään tilauksen mukana. Valittavana on erilaisia palveluita sisä- ja ulkopesusta renkaiden vaihtoon. Autot toimitetaan takaisin parkkihalliin klo 15.30 mennessä. Voit tulostaa myös halutessasi itse kiinteistön nettisivujen intra-osion materiaalipankista autopesun varauslomakkeen, täyttää sen ja palauttaa avainten kanssa aulaan. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Aulapalvelut

Vaikka maailma muuttuu, yksi asia ei koskaan mene muodista: ystävällinen hymy ja kohtelias palvelu. Vallila33:n aulapalvelu sijaitsee 1. kerroksessa ja on avoinna arkisin kello 7.45–16.  

Vallila33:n aula on tavoitettavissa sähköpostitse vallila33.aula@onvest.fi ja puhelimitse 050 331 5223. Aulapalvelu opastaa ja auttaa talon käyttäjiä arjen monissa juoksevissa asioissa ystävällisesti hymy huulilla, pyrkien aina löytämään asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun.  

 Aulapalvelun tehtäviä ovat muun muassa: vieraiden vastaanotto, yhteydenpito vuokralaisiin, kulunvalvonta, välipalamyynti, huoltoilmoitusten teko vuokralaisten pyynnöstä, parkkijärjestelmän hallinta ja postin vastaanotto sekä mahdollinen jakelu yrityksille. Aulan kautta voit varata niin kokousvarauksia kuin tarjoilutilauksia sekä pesulapalveluja ja autopesuja. 

Kuntosali ja sosiaalitilat

Kunto- ja jumppasali 

Aamulla, lounaalla tai päivän päätteeksi – me kannustamme vaihtamaan työkengät treenitossuihin aina kun se aikatauluusi sopii. Huippuluokan välineillä varustettu CrossFit-sali haastaa sinut ylittämään itsesi. Jumppasalissa puolestaan voit hiljentyä omaan joogahetkeesi tai osallistua Vallila33:n pilatestunneille

Sosiaalitilat saunaosastoineen 

Tilavat ja tyylikkäät sauna- ja suihkutilat ovat kaikkien käytettävissä. Sauna tarjoaa arkisin pehmeät löylyt niin aamulla kuin iltapäivälläkin.  

Muut palvelut

Pysäköintihalli sekä sähköautojen lataus 

Omalla autolla liikkuville kiinteistössä on yrityskohtaisia pysäköintipaikkoja kahdessa autohallikerroksessa sekä sisäpihalla. Pysäköintihallista löytyy sähköautoille latauspisteitä. Helppokäyttöinen pysäköintijärjestelmä avustaa sinut perille vapaaseen ruutuun.   

Pyöräparkki sekä sähköpyörien lataus 

Pyöräilijät voivat jättää polkupyöränsä turvalliseen pyöräparkkiin kiinteistön sisäpihalla tai pysäköintihallin pyöräpaikoille. Pyöräparkin yhteydestä sisäpihalta löytyvät myös sähköpyörien latauspisteet sekä pyöräpumppuPyöränhuoltotarvikkeita on lainattavissa aulapalvelusta.  

Pesulapalvelut 

Aulan kautta voi tilata pesulapalveluja. Pyykit pesetetään paikallisella pienyrittäjällä Pesuheikillä Vallilassa. Tuotteet lähtevät ja palautuvat tiistaisin. Hinnasto on nähtävillä aulassa. 

Autonpesupalvelu 

Aula välittää asiakkaiden autopesutilauksia Helsingin Autopesu Oy:lle. Tilaus tehdään aulassa ja avaimet jätetään tilauksen mukana. Valittavana on erilaisia palveluita sisä- ja ulkopesusta renkaiden vaihtoon. Autot toimitetaan takaisin parkkihalliin klo 15.30 mennessä.  

Postitus- ja kuriiripalvelut 

Aulapalvelu koordinoi kiinteistön postia, tavaraliikennettä ja kuriirilähetyksiä. Saapuvista posteista ja lähetyksistä ilmoitetaan vastaanottajalle. Yrityskohtaisesti sovittavien käytänteiden mukaan lähetykset joko ohjataan suoraan yrityksen tiloihin, noudetaan aulasta tai aulapalvelu toimittaa postit ja lähetykset yritykselle.  

Yleisissä tiloissa langaton verkko 

Vallila33 Business Parkissa on langaton verkko, joka toimii 1. kerroksen aulassa, yleisissä neuvotteluhuonetiloissa 1. ja K1- kerroksessa, ravintolassa sekä K2-kerroksen kuntosali- ja jumppasalitiloissa. Langaton verkko on vieraiden ja vuokralaisten käytettävissä. Sisäänkirjautumiseen tarvittavat tiedot löytyvät kyseisistä tiloista selkeästi näkyvillä olevista infoständeistä. 

Polkupyöränhuoltotarvikkeet 

Polkupyöräparkin luota löydät pyöräpumpun ja lisäksi voit lainata aulasta muita polkupyörän huoltotarvikkeita.  

Aulasta lainattavia tarvikkeita 

Aulasta voi lainata sateisen päivän varalle sateenvarjon. Lisäksi aulasta voit lainata käyttöösi vastamelukuulokkeita ja webkameran etätapaamisia varten. Kysy lisää aulasta.

Lisätietoja ravintolasta

Ravintola Loft33:lla on käytössä verkkokauppa. Siellä voit tilata ja maksaa noutolounaan sekä tilaustuotteita ennakkoon ja noutaa ne ravintolasta. Pääset verkkokauppaan tästä.

Ylijäämäruokaa myydään ResQ Club-sovelluksen kautta. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi ja auta meitä hävikin vähentämisessä.