Tiedote 10.6.22 Vallila33 Business Parkin uusi ravintolatoimija

Aikaisemmin tiedotimme Vallila33 Business Parkin ravintolamuutoksista. Nyt on aika julkistaa uusi ravintolatoimija. Uutena ravintolana aloittaa Bertta 33, jonka taustalla on laadukasta catering- ja pitopalvelua tarjoava Base Catering Oy. Uuden ravintolan teemana on niin ikään laadukkuus sekä terveellinen kotiruoka.

Ravintolatiloissa tehdään remonttia heinäkuussa 2022. Remontti tuo hieman parannuksia nykyiseen ravintolasaliin, mutta isoimpana muutoksena tulee lisää asiakaspaikkoja ja viihtyisyyttä. Uusia asiakaspaikkoja tehdään yhdistämällä neuvotteluhuoneet Mammona ja Pätäkkä sekä samalla parannetaan tilojen akustiikkaa ja viihtyvyyttä. Näiden lisäksi 1. kerroksen neuvottelukeskuksesta yhdistetään nykyiset pienet neuvotteluhuoneet Fyrkka ja Mani yhdeksi isoksi neuvotteluhuoneeksi.

Edelleen pyrkimyksenä on avata ravintola 1.8.2022, kunhan remontti ja muut ravintolaan liittyvät asiat saadaan kuntoon. Joka tapauksessa kokoustarjoiluja on saatavilla normaalisti 1.8.2022 alkaen, mutta niiden tilaaminen ei vielä onnistu. Tiedotamme ravintolaan avaukseen ja kokoustarjoilujen tilaukseen liittyen lisää vielä lähempänä.

Lisätietoja muutoksiin liittyen saatte Onvestin kiinteistöjohtajalta Lassi Välisalolta (lassi.valisalo@onvest.fi, 040 410 8059).