Tervetuloa Vallila33 – Pilatekseen!

Vallila33:n pilates-tunnit jatkuvat syksyllä
Pilates-harjoittelu aktivoi kehon syvää lihaksistoa ja vapauttaa hengitystä. Tunnilla saat kehoosi lisää joustavuutta, voimaa, tasapainoa ja ryhdikkyyttä. Tunnit ovat lempeitä, eikä osallistuminen edellytä aiempaa kokemusta pilateksesta.

Tunnit pidetään jumppasalissa K2-kerroksessa tiistaisin 7.9. – 14.12.2021, klo 16.30-17.30. Tunteja ei ole ti 20.10. ja ti 23.11.

Koronatilanteesta johtuen pilates-tunnit toteutetaan hybridinä, eli sekä paikan päällä että etäohjauksena. Paikan päällä voi kerrallaan olla maksimissaan 9 osallistujaa + ohjaaja, jolloin emme ylitä suosituksena olevaa 10 hengen kokoontumisrajoitusta. Lisäksi tunnille voi osallistua tuttuun tapaan Zoom-linkin kautta.

Ohjaajana toimii Minttu Siitonen, Suomen Pilates Yhdistyksen ja Terveysverkon sertifioima pilatesohjaaja. Minttu on myös konsertoiva pianisti (SibA, MuM). Taiteellisen työnsä ohella hän toimii opetustehtävissä sekä pilates-metodia hyödyntäen muusikoiden kehonkäytön ja ergonomian parissa.

Vallila33 Business Park tarjoaa syyskauden pilates-tunnit Vallila33:n väelle veloituksetta.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja 9 ensimmäistä paikan päälle ilmoittautunutta mahtuu saliin. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko paikan päällä vai etänä. Sitova ilmoittautuminen aulaan pe 3.9. mennessä joko paikan päällä tai sähköpostilla: vallila33.aula@onvest.fi.Osallistujille lähetetään ilmoittautumisen päädyttyä osallistumisohjeet ja -linkki Zoomiin.